Γιατί εμάς;

Η καλά καταρτισμένη σε θέματα μπύρας ομάδα της BeerBartender, βρίσκεται εδώ για να μυήσει εσάς και τον ουρανίσκο σας, στον γευστικό χώρο της μπύρας. Κύριο γνώρισμα μας η αγάπη για την μπύρα. Τη διαβάζουμε, τη μελετάμε, τη μαθαίνουμε, τη διδάσκουμε και κυρίως την πίνουμε!!! Συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, εκδόσεις και υποστήριξη εκδηλώσεων είναι το αντικείμενο της BeerBartender. Για την επιτυχία αυτών χρησιμοποιεί την διαδικτυακή πύλη (Portal) BeerBartender.gr και το BeerLab.

Δυνατά σημεία για να επιλέξετε εμάς ως συνεργάτες σας είναι οι επαφές μας με φορείς του εξωτερικού, η συμμετοχή μας σε κορυφαίες εκδηλώσεις του κλάδου, η γνώση του αντικειμένου, η επικοινωνιακή μας διάθεση, η επαγγελματική μας προσέγγιση και συνέπεια.

Η BeerBartender δεν:

  • είναι εισαγωγική εταιρεία
  • εμπορεύεται μπύρες
  • παράγει μπύρες (εκτός αν πρόκειται για οικοζυθοποιία)
  • είναι μπυραρία, εστιατόριο ή bar
  • είναι Μη Κερδοσκοπική (Κυβερνητική) Οργάνωση

Τι κάνουμε..

Η BeerBartender, πέρα του ενημερωτικού, επιμορφωτικού και ειδησιογραφικού χαρακτήρα μέσω του BeerBartender.gr, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για επαγγελματίες, επιχειρήσεις και μικρές ζυθοποιίες μέσω του BeerLab (www.beerlab.gr), που βρίσκεται στην Αθήνα. Τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο BeerLab, είναι εφάμιλλα αντίστοιχων του εξωτερικού, προσφέροντας βασικές αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις στους συμμετέχοντες είτε πρόκειται για καταναλωτές είτε για επαγγελματίες.

Η BeerBartender, διοργανώνει από το 2013 τα ετήσια βραβεία μπύρας στην Ελλάδα, BeerBartender Awards (www.beerbartenderawards.gr) και τον διαγωνισμό Best BeerBartender. Στο πλαίσιο των BeerBartender Awards το 2014 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το BeerBartender Magazine, το οποίο το 2016 ονομάστηκε Beer & Bar Magazine.

Η εταιρεία μας είναι από το 2016, επίσημος συνεργάτης της Reed Exhibitions, διοργανώτρια των Bar Convent Berlin και Brew Berlin, όντας ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εκθέτες και έκθεση.

Το 2017 διοργάνωσε για πρώτη φορά τα Greek Beer Awards και το International Beer Conference στο πλαίσιο των BeerBartender Awards. Το ίδιο έτος ξεκίνησε να εκδίδει σε συστηματική βάση το Beer & Bar Magazine, εποχική έκδοση (4 τεύχη το χρόνο).

Αγαπάμε την μπύρα, την εκτιμούμε και διαδίδουμε την κουλτούρα της!

Τα project μας

Η ομάδα μας

Νικολά Ραδίσης

Ιδρυτής BeerBartender – Σύμβουλος Μπύρας

Δανάη Μαργαριτίδη

Υπ. Δημ. Σχέσεων

2014 BeerBartender - All Rights Reserved. Designed by Bliss Creative | Developed by BeerLab