Γιατί εμάς;

Η καλά καταρτισμένη σε θέματα μπύρας ομάδα της BeerBartender, βρίσκεται εδώ για να μυήσει εσάς και τον ουρανίσκο σας, στον γευστικό χώρο της μπύρας. Κύριο γνώρισμα μας η αγάπη για την μπύρα. Τη διαβάζουμε, τη μελετάμε, τη μαθαίνουμε, τη διδάσκουμε και κυρίως την πίνουμε!!! Συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, εκδόσεις και υποστήριξη εκδηλώσεων είναι το αντικείμενο της BeerBartender. Για την επιτυχία αυτών χρησιμοποιεί την διαδικτυακή πύλη (Portal) BeerBartender.gr και το BeerLab.

Δυνατά σημεία για να επιλέξετε εμάς ως συνεργάτες σας είναι οι επαφές μας με φορείς του εξωτερικού, η συμμετοχή μας σε κορυφαίες εκδηλώσεις του κλάδου, η γνώση του αντικειμένου, η επικοινωνιακή μας διάθεση, η επαγγελματική μας προσέγγιση και συνέπεια.

Τι κάνουμε..

Η BeerBartender, πέρα του ενημερωτικού, επιμορφωτικού και ειδησιογραφικού χαρακτήρα μέσω του BeerBartender.gr, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για επαγγελματίες, επιχειρήσεις και μικρές ζυθοποιίες μέσω του BeerLab (www.beerlab.gr), που βρίσκεται στην Αθήνα. Τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στο BeerLab, είναι εφάμιλλα αντίστοιχων του εξωτερικού, προσφέροντας βασικές αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις στους συμμετέχοντες είτε πρόκειται για καταναλωτές είτε για επαγγελματίες.

Η BeerBartender, διοργανώνει από το 2013 τα ετήσια βραβεία μπύρας στην Ελλάδα, BeerBartender Awards (www.beerbartenderawards.gr) και τον διαγωνισμό Best BeerBartender.

Η BeerBartender δεν:

  • είναι εισαγωγική εταιρεία
  • εμπορεύεται μπύρες
  • παράγει μπύρες (εκτός αν πρόκειται για οικοζυθοποιία)
  • είναι μπυραρία, εστιατόριο ή bar
  • είναι Μη Κερδοσκοπική (Κυβερνητική) Οργάνωση

Αγαπάμε την μπύρα, την εκτιμούμε και διαδίδουμε την κουλτούρα της!

Η ομάδα μας

Νικολά Ραδίσης

Ιδρυτής BeerBartender – Σύμβουλος Μπύρας

Δανάη Μαργαριτίδη

Υπ. Δημ. Σχέσεων

Περικλής Πιτένης

Pastry Editor – Ζαχαροπλάστης

Γιώργος Ρώσσος

Food Editor – Μάγειρας

Κατερίνα Παπαδοπούλου

Αρθρογράφος

Γιώργος Σερφιώτης

Αρθρογράφος

Γιώργος Μπένος

Αρθρογράφος

Σίμος Αντωνάτος

Φωτογράφος

Λοιποί αρθρογράφοι

mlagos2013Ο Μάριος Λαγός είναι 21 ετών. Άνθρωπος με συνεχείς αναζητήσεις και πολλά ενδιαφέροντα, σπουδάζει στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα εργάζεται σε ταχυφαγείο.

περισσότερα

evangelidi_250_255_instΗ Βαρβάρα Ευαγγελίδη είναι 25 χρονών. Ανήσυχο πνεύμα, όπως είναι κάθε στιγμή στην καθημερινότητά της, αρέσκεται στην έρευνα και δοκιμή. Αγαπά τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο.

περισσότερα

This post is also available in: English

2014 BeerBartender - All Rights Reserved. Designed by Bliss Creative | Developed by BeerLab