Δανάη Μαργαριτίδη

Υπ. Δημ. Σχέσεων

Η Δανάη, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πεύκη δεν είχε αντιληφθεί ποτέ την έμμεση σχέση που θα μπορούσε να έχει με την μπύρα. Σε μια γειτονιά πίσω από την ιστορική κατοικία της οικογένειας ΦΙΞ στο Ηράκλειο και με αρκετές ζυθοποιίες και εισαγωγικές να έχουν τα γραφεία τους σε γειτονικές περιοχές ήταν μάλλον καρμικό να ασχοληθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την μπύρα.

Πνεύμα αποφασιστικό από μικρή στα 16, αποφάσισε πως θέλει να φύγει από την Ελλάδα κι να πάει για σπουδές στο εξωτερικό. Πεντέμισι χρόνια έμεινε συνολικά στο εξωτερικό και επέστρεψε ως κάτοχος δυο πτυχίων, επαγγελματική προϋπηρεσία, πολλές εμπειρίες και με ακόμη μεγαλύτερες τάσεις φυγής. Κοινωνικό πνεύμα από τη φύση της και ηγετικό σύμφωνα με το ζώδιο της, είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στις Δημόσιες Σχέσεις από το Leeds Metropolitan University.

Ακόμη και στην μπυρομάνα Αγγλία η Δανάη, ποτέ δεν συμπάθησε αρκετά τις μπύρες λάτρεψε τα Cider αλλά συνέχισε να πίνει φανατικά Gin. Μέχρι την ημέρα που βρέθηκε στον δρόμο της ο Νικολά και τη μύησε στον μυσταγωγικό χώρο της μπύρας. Από τότε έχει αναλάβει την επικοινωνία του BeerBartender ενώ ανά-διαστήματα γράφει και τίποτε για να ξεσκουριάζει.

Ακόμη δεν πίνει μπύρες αν και έχει καταλήξει πως το αγαπημένο της είδος είναι οι Weiss και περιμένει με αγωνία και της υπόλοιπες Ελληνικές ζυθοποιίες να εμπλουτίσουν την γκάμα τους με το αγαπημένο της είδος. Μέχρι τότε προγραμματίζει ταξίδια για να τις δοκιμάσει αλλού. 

Τα άρθρα της, μπορείτε να τα βρείτε εδώ

2014 BeerBartender - All Rights Reserved. Designed by Bliss Creative | Developed by BeerLab