About the author

Related Articles

  • Μπυρόφιλος.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: αρχή καλοπροαίρετου σχολίου

    Βέβαια, σε όλες τις βέλγικες ακολουθείτε το χώρισμα της μαγιάς στο τέλος του μπουκαλιού (περίπου ένα δάχτυλο, 10% δηλαδή), επιλεκτικά πάντα κατά υποκειμενική προτίμηση, πόσο μάλλον στις τραπιστικές.

    Επίσης είναι απλά καλό marketing το «1074»: δεν έχει την ίδια ισχύει όπως πχ στην Weihenstephan του 1040, αφού αυτή παράγει από τότε η ίδια μπύρα ενώ η Affligem δίνει το δικαίωμα παραγωγής με το όνομά της και την συνταγή της σε άλλο ζυθοποιείο (όπως η Karmetliet Tripel γίνεται από την Bosteels) και αυτό γίνεται από το 1920/1930 περίπου. Το μοναστήρι, ναι, είναι από το 1074, η μπύρα/ζυθοποιείο, όχι.

    Και καλό η παρουσίαση κάποιας μπύρας, αλλά μην το κάνετε διαφήμιση. Παρουσίαση. Με κρίση και προσωπικές δοκιμές.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: τέλος καλοπροαίρετου σχολίου

    • Ευχαριστούμε πολύ για το καλοπροαίρετο σχόλιο. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είμαστε οι συντάκτες του παραπάνω κειμένου καθώς αποτελεί Δελτίο Τύπου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας η οποία εισάγει τις δύο μπύρες απ το Βέλγιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσιεύεται στην στήλη ΝΕΑ > ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Αν ήταν δική μας επιλογή να παρουσιάσουμε κάποια απ τις μπύρες, θα είχε δημοσιευτεί στην αντίστοιχη στήλη, που είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ > ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΠΥΡΕΣ..
      😉

      • Μπυρόφιλος.

        sorry τότε ακόμη και για το καλοπροαίρετο, μιας και περιττό (αν και διορθωτικό του Δελτίου Τύπου) αν και όντως διαφήμιση τότε.

        Καλοπροαίρετα πάντα! 😉

2014 BeerBartender - All Rights Reserved. Designed by Bliss Creative | Developed by Tsimenis