About the author

Related Articles

  • Spyros Patsialos

    αν και δεν μου αρέσουν αυτές οι έτοιμες μπύρες-αναψυκτικά, είναι όντως διαφορετικό να το κάνεις έτσι όπως προτείνεις στο σπίτι. Στην Ισπανία συμβαίνει επίσης κάτι παρόμοιο και το ονομάζουν κλάρα!
    ωραίο αρθράκι, keep writing 🙂

    • Beerbartender

      Δοκίμασε το όπως προτείνω, να «παίξεις» δηλαδή με την γεύση.. Μπορείς να βάλεις και άλλα όπως πορτοκαλάδα ή κόλα (βλ. Diesel). Για την Ισπανία δεν το γνωρίζω. Thnx 4 the nice comment…!

  • costas

    Το ό, τι θα έφτανε η μέρα που θα ΄βλεπα, μετά από τόσα χρόνια γκαρσονικής στη Γερμανία, και τη Radler στην Ελλάδα ούτε που το φανταζόμουνα. Πάντως ο συνδυασμός αλκοόλ και γλυκού βαράει λιγάκι κατακούτελα, γι” αυτό προσοχή! Στη βορειοδυτική Γερμανία την ίδια μπύρα την αποκαλούν και Alster (επειδή τους θυμίζει το χρώμα του ομώνυμου παραπόταμου του Έλβα στο Αμβούργο. Η καλύτερη φάση είναι να κάνεις τη μπύρα μόνος σου προσθέτοντας spite/Seven up ή πορτοκαλάδα σε αναλογία 70/30…Το καλοκαίρι πάντως θα δείξει κάτα πόσο του χρόνου θα μιλάμε για Ράντλερ….

2014 BeerBartender - All Rights Reserved. Designed by Bliss Creative | Developed by BeerLab