Οι εταιρείες μπύρας εύχονται Καλή Χρονιά!

beerhappy-2b-slΕίναι ανθρώπινο και ωραίο, οι εταιρείες που εισάγουν ποτά και ειδικά μπύρες να μην είναι απρόσωπες απέναντι στο καταναλωτικό κοινό και να προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να αναζητούν έναν τρόπο να έρχονται σε επαφή μαζί του. Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε να θέσουμε σε όλες και όλους από δυο ερωτήσεις και να τις μοιραστούμε μαζί σας!

*Μόλις λαμβάνουμε μια νέα απάντηση θα την δημοσιεύουμε σ αυτήν την σελίδα..

boustany1Ντάνυ Μπουστάνυ – Deals

Το 2013 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον χώρο της μπύρας.

Περιμένουμε το 2014 να είναι πιο ευνοϊκή χρονιά για την κατανάλωση. Σίγουρα θα είναι καλύτερο έτος για την μπύρα!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Υγεία και αγάπη!

nazlidis-s-w

Μάνος Ναζλίδης – Ζυθοποιία Χίου

Το 2013 ήταν μια χρονιά που έπρεπε να κερδίσουμε το στοίχημα της ποιοτικής μπύρας στην Ελλάδα. Το κερδίσαμε και αυτός ήταν ο λόγος που στο τέλος της χρονιάς εμφιαλώσαμε μια ακόμα ιδιαίτερη μπύρα, τη Chios Smoked Robust Porter.

Το 2014 ευελπιστούμε ότι με ακόμα πιο σκληρή δουλειά και μικρά αλλά σταθερά βήματα, θα μπορέσουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ όλα!

adamopoulos_photo

Νίκος Αδαμόπουλος – Κονδωρ (Ok Athens)

Το 2013 ήταν μια χρονιά τεράστιων αλλαγών. Αναφέρομαι στην συνεργασία της Οκ Αθήνα με τον Κόνδωρα η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 2013 και κρίνεται πολύ επιτυχημένη. Βέβαια αυτό σημαίνει απειρίες ώρες δουλείας πολλά διλήμματα προβλήματα που ζητούσαν την λύση τους αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και μας κάνει να νιώθουμε πολύ χαρούμενοι.

Για το 2014 πιστεύουμε ότι η αγορά της μπύρας θα είναι λίγο καλύτερη και ειδικότερα για τα premium προϊόντα. Θεωρούμε ότι έχουμε ευκαιρίες σε μια αγορά όπου τα περισσότερα μαγαζιά που ανοίγουν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επίσης πιστεύουμε ότι οι συνεργίες από την συνεργασία με τον Κόνδωρα θα βοηθήσουν σημαντικά την ανάπτυξη του τμήματος μπύρας.

Καλή Χρονιά! Υγεία, εργασία, χαρά και μπύρες!

dmasokostasΔημήτρης Μασοκώστας – Αφοι Μασοκώστα

Το 2013 ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και ανατροπές για την εταιρεία μας, όμως με πολύ μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας ξεπεράστηκαν και μας δίνουν αισιοδοξία για το νέο έτος.

Πιστεύω ότι το 2014 θα είναι αρκετά πιο καλή χρονιά για την μπύρα  και για την εταιρεία μας αφού έχουν μπει οι σωστές βάσεις.

Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία πάνω απ όλα!

Παύλος Κοτσίδης – First LomaxVolkan beer

Το 2013 για την Volkan ήταν απλά εξαιρετικό.
Ελπίζω το ’14 να είναι το ίδιο εκπληκτικό σε επίπεδο πωλήσεων και να χαρίσει σε όλους .. ευχάριστες εκπλήξεις!!!

Καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές.

kostopoulos-delphi

Γιώργος Κωστόπουλος – ΕΛΙΞΗ

Το 2013 σηματοδοτεί την επιτυχημένη είσοδο της Delphi Beer στην Ελληνική αγορά μπύρας.

Αν και παρούσα μόλις 3-4 μήνες, η Delphi απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από όλες τις πλευρές, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και δύναμη για το 2014.

Καλή χρονιά με υγεία και δουλειά για όλους ! Εις Υγείαν λοιπόν !!!

2014 BeerBartender - All Rights Reserved. Designed by Bliss Creative | Developed by BeerLab